5 juni 2021
12:45

IK Frej Täby FF 3

Referat: IF Brommapojkarna 13 - IK Frej Täby FF 3

Oskar lämnar planen med lårskada efter knappa tre minuter och Joshua hoppade in som defensiv mittfältare, en position han lite av en slump även hade på träning kvällen innan. Och vilken match han gör!

Han är dock inte ensam om att ha en bra dag. Hela laget gör en mycket stark insats. Vi har också lånat in några spelare från P08-4, som vi delar serien med.

Målkontot öppnas med en hockstyrning från Adrian på frispark från inlånade Noah. Sedan kommer två ganska snabba mål där Sam spelar en avgörande roll i båda. Vi går till paus med 3-1, men tappar två mål till i andra perioden och det står lika, 3-3, och nu handlar det om att ta tag i matchen igen. Adrian sätter in sitt andra för dagen efter assist av inlånade David. Samma David fastsätter elegant slutresultatet till 5-3 efter en kontring i sista sekund efter hörna och allmänt högtryck från Frej Täby som jagade oavgjort.